Brønderslev/Hjallerup

Vi er så glade for i år at kunne fortælle at vi har indledt et samarbejde med Spar Nord bank Brønderslev og Hjallerup om at afholde Giving Tuesday!

Det betyder at vi i år har mulighed for at hjælpe en masse økonomisk trængte børnefamilier med julehjælp, så julen ikke blir en tid fyldt med bekymringer, men i stedet noget hele familien kan se frem til.

Familiestøtten har mange tilmeldte familier i Brønderslev og Hjallerup, der hver dag kæmper med økonomien. Det er ikke sjovt altid at skulle vende hver en krone, og konstant være bange for om der er penge nok til at få mad 3 gange om dagen, eller alderssvarende tøj til børnene.

Læs mere om arrangementet i Spar Nord Brønderslev her:

https://ligeher.nu/broenderslev/nyheder/livet-her/erhvervsfolk-samler-penge-ind-til-julegaver-til-vaerdigt-traengende/126c06e8-0002-46f5-b085-d95a0cdda4b0

Vil du være med til at gøre en forskel lokalt?

Mobilepay 210135

På Giving Tuesday inviterer vi lokale erhversdrivende/personligheder ind i Spar Nord bank Brønderslev, hvor vi sammen skal kontakte vores netværk og se hvor mange penge vi kan få samlet ind til vores lokale børnefamilier.

Der lever mere end 400 børn under fattigdomsgrænsen i Brønderslev kommune, og dem vil vi rigtig gerne være med til at give en jul uden bekymringer.

En del af pengene fra indsamlingen vil gå direkte til julehjælp, og en anden del vil gå til vores generelle arbejde med de udsatte og sårbare familier i kommunen.