Køge 2022

I år går vi igen sammen med BROEN Køge og Spar Nord Køge Bugt og afholder Giving Tuesday d.29/11! I år er vi så stolte af at kunne fortælle at HB Køge har valgt at være værter, og det vil sige at vi på dagen skal være i deres smukke Spar Nord Lounge!

Vi er utroligt rørte over den kæmpe opbakning til arrangementet i år! Rigtig mange familier kæmper mere end nogensinde med økonomien, og derfor gør det en kæmpe forskel, når lokale kræfter bakker op.

-Sanna Rasmussen, Familiestøtten

Læs mere omarrangementet i Køge her: https://www.sn.dk/koege-kommune/stort-hold-klar-til-giving-tuesday-i-koege/

Giving Tuesday 2022 i Køge slår alle rekorder!

Takket være alle vores fantastiske deltagere i Køge, og alle storhjertede bidragsydere, slog vi i år rekorden da der i HB Køges lokaler blev samlet mere end 420.000 kroner ind! Det er helt utroligt rørende at se så mange støtte op om vores udsatte og sårbare børnefamilier, og viser endnu engang det fællesskab der er i Køge kommune!

Deltagere:

Mette Fischer

Signe Bæksted

Troels/ Erik Sørensen Vine

Thomas Vrou

Ken Kristensen

Jon Lange

Ken, Nicolai og Mia/ Lokalbolig

Mette Schnipper

Jørgen Petersen

Morten Sparre

Martin Jensen

Køge 2021

Padel arrangement til fordel for Giving Tuesday

På Black Friday afholdt Spar Nord i Køge en stor padel turnering, som optakt til vores Giving Tuesday! Alle deltagere betalte et beløb for at være med på dagen, og der var sørget for forplejning af søde sponsorer. Dagen endte med præmieoverrækkelse af de spillere med flest point.

Tusind tak til Spar Nord for et helt igennem fantastisk arrangement og til alle deltagere!


Samarbejde med BROEN Køge

Alle Giving Tuesday arrangementer i Køge bliver afholdt i samarbejde med foreningen BROEN.

Lennert fra BROEN i Køge tog for 3 år siden initiativet til at starte en ny fantastisk tradition, til fordel for udsatte familier i Køge. Vi er utroligt glade for at vi, sammen med Spar Nord, blev inviteret med, og ser hvert år frem til arrangementerne. Ikke kun fordi det skaber et fantastisk sammenhold i byen, men også fordi at de penge der blir samlet ind, gør det muligt for os at støtte vores familier til jul.

Du kan læse mere om BROENs arbejde her broen-danmark


Tusind tak for et fantastisk arrangement i 2020, hvor vi slog alle rekorder!

Læs mere om arrangementet i Køge sidste år her:

Giving Tuesday i Køge satte ny rekord – sn.dk – Køge

Tusind tak til alle vores fantastiske deltagere, der gjorde en ubeskrivelig indsats! I har været med til at sørge for at alle vores udsatte børnefamilier i Køge kommune fik en rigtig dejlig jul.

Takket være Giving Tuesday 2020, kunne 42 af vores familier få julehjælp der bestod af: gavekort til Netto så de selv kunne købe det julemad de ville have, gavekort til Kids Coolshop så de selv kunne købe fede julegaver til deres børn og gavekort til Køge handelstandsforening!

For vores familier gjorde det en verden til forskel!